Hlavní obsah

Že mi jméno Charouz otevírá dveře? Proč toho nevyužít. Průšvihy si ale musím vyžrat sám

Průšvih mi táta fakt nezalepí, směje se bývalý úspěšný závodník Jan Charouz.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Když vařil v restauraci, zvolil si pseudonym. „Kryl jsem si záda, kdyby to skončilo trapasem,“ směje se jeden z našich nejúspěšnějších automobilových závodníků.

Článek

Byl teprve třetím Čechem ve Formuli 1, na svém kontě má řadu vítězství včetně triumfu Le Mans Series. Závody ovšem pověsil Jan Charouz na hřebík a dal se na podnikání. K tomu přičichl v impériu svého otce, známého podnikatele Antonína Charouze.

„Rozhodně nemám problém využít toho jména. Beru ho jako bonus, se kterým jsem se narodil. To, co táta vydobyl, mi často otevře dveře. Ale je to dvojsečná zbraň. A mimochodem případné průšvihy si musím lepit sám,“ říká v novém díle pořadu Kam to bude? Charouz mladší.

Jen jednou jméno maskoval. A to, když se bez jakýchkoliv gastronomických škol pustil do vaření v restauraci. I to popisuje šéf carsharingové firmy SmileCar v otevřeném rozhovoru, jehož ukázku najdete nahoře ve videu.

Jak se zbavoval nálepky „příslušník zlaté mládeže“? Proč se vrhl na sdílenou ekonomiku? Nevadí mu, když mu někdo cizí chodí po bytě? Co jej spojilo s dalším synem výrazného podnikatele Leošem Novotným, jehož otec ztělesňuje synonymum Hamé?

To vše v novém díle pořadu Kam to bude? v premiéře ve čtvrtek od 20.30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

Reklama

Doporučované