Hlavní obsah

Ze sociálních sítí: Návrat Spice Girls, Justin Timberlake na Super Bowl a YouTube na olympiádě

Co se děje na sociálních sítích?Video: Dominika Nováková, AP, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Sociální sítě dnes řídí život mnohým z nás, listujeme v nich v dopravních prostředcích, před spaním nebo na obědě. A dozvíme se na nich spousty zajímavých věcí.

Článek

Herec, zpěvák a moderátor James Corden uvádí nejen vlastní show The Late Late Show with James Corden nebo pořad známý jako Carpool karaoke. Nyní se hlas Jamese Cordena objeví třeba i v novém, nutno říct poněkud bláznivém, filmu s názvem Králíček Petr.

Jaromír Jágr skončil v NHL a vrátil se do Kladna. S sebou bere samozřejmě i svoji partnerku Veroniku Kopřivovou. Ta nedávno čelila škodolibým poznámkám na sociálních sítích o stěhování zpátky do České republiky. Lidé v komentářích do Veroniky šijí, že jí končí dovolená a začíná realita na Kladně. Luxus který měla na Floridě nebo v Calgary, určitě ale bude mít i v Česku, jenom její fotografie asi nebudou vypadat tak luxusně.

Sociální sítě v posledních dnech zaplavují také zprávy o návratu dívčí skupiny Spice Girls. Už od loňského léta spřádají plány pro comeback. Skutečně. Přemluvit se nechala i Victoria Beckham, která s obnovením skupiny dřív nesouhlasila. Návrat pětice oznámila na prvním společném setkání od roku 2012, kdy zpívala na olympijských hrách. Parta „Peprných holek” se dala dohromady v roce 1994, skončila v roce 2000. Teď se můžeme znovu těšit na hity jako Wannabe i spoustu jiných projektů.

Ostře sledované je zahájení Oscarů a stejně tak poločas na Super Bowlu, který se konal o uplynulém víkendu v Minneapolis. Hvězdou poločasové pauzy byl letos Justin Timberlake. Sedmatřicetiletý zpěvák připomněl své největší hity jako Mirrors nebo Can't Stop the Feeling!. Překvapivým okamžikem jeho show byla pocta před dvěma lety zesnulému Princovi. Justin usedl za klavír a spustil skladbu I Would 4 Die. Legendární rodák z Minneapolis Prince mu sekundoval z plátna.

Timberlake za svoje vystoupení sklidil nejen potlesk, ale i kritiku. Sám Prince v roce 1998 řekl, že vystoupení s hologramem zesnulého hudebníka je pro něj nejdémoničtější představou.

Zimní olympijské hry v Koreji se blíží. A český olympijský tým je velmi aktivní na sociálních sítích. Má Twitter, Facebook i Instagram. Přidává i videa na YouTube. A co se týče sociálních sítí, bere přímo do Českého domu na olympiádě také velkou posilu, videoblogera roku 2017 Kovyho. Ten nafasoval olympijskou kolekci a přinese divákům olympijský obsah tak trochu jinou perspektivou.

Reklama

Související témata:
Justin Timberlake

Doporučované