Hlavní obsah

Zlatá Ester Ledecká má svoji píseň a překvapivě ji nesložil její známý otec

Den očima Radka Nohla.Video: Radek Nohl, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jaké události zaujaly naši redakci v úterý s datem 27. února? Vybíral Radek Nohl.

Článek

Dvojnásobná zlatá olympionička Ester Ledecká má svoji vlastní píseň. A nesložil ji překvapivě její otec, známý zpěvák, Janek Ledecký. Píseň Legenda o Ester Ledecké sepsal dosud méně známý písničkář Petr Mariška.

Letos 8. března se budou dít v Česku velké věci. Naplánovaná je inaugurace prezidenta Miloše Zemana. Premiér Andrej Babiš se potká s ředitelem firmy Uber, kvůli které v Praze stávkují taxikáři. A ve stejný se bude konat také koncert kapely Kelly Family, která už v 90. letech pobláznila Česko.

Zatímco ve zbytku světa počet kuřáků klesá, alespoň podle čísel to vypadá, že Číňané kouří více. Díky čínskému trhu vzrostl prodej známých kubánských doutníků na více než deset miliard korun.

Řecký ministr hospodářství Dimitris Papadimitriu skončil kvůli aféře své ženy. Došlo k tomu poté, co se v médiích objevily informace o tom, že získala na příspěvcích téměř 600 tisíc korun, přestože v Aténách nemovitosti vlastní.

Premiér v demisi Andrej Babiš hýbe Generální inspekcí bezpečnostních sborů. Babiš vyzval jejího ředitele Michala Murína k rezignaci. Navíc Ministerstvo financí zahájilo v inspekci kontrolu.

Reklama

Doporučované