Hlavní obsah

Zloděj aut má z ostudy kabát, jeho potupu natočila kamera

Zloděj automobilu skončil v nemocnici poté, co ho vozidlo několik metrů vláčelo (video: twitter.com/sahrmoiwo1).Video: Jakub Říha

 

Reklama

Muž z videa, na kterém je vidět, jak ho automobil táhne několik metrů, už sedí ve vazbě. Záběry však obletěly celý svět.

Článek

Zloděje automobilu za sebou táhlo vozidlo několik metrů. Přestože auto několikrát zastavilo a muž měl příležitost se pustit, neustále se snažil dostat dovnitř. Navíc mu během souboje spadly kalhoty.

Video, které obletělo svět, pořídila žena stojící na křižovatce ve městě Kent ve státu Washington. Když koutkem oka zahlédla nebývalý úkaz, začala točit. Záběry muže vlečeného po rušné silnici pak zveřejnil kamarád jejího synovce, který si nebyl jistý, co na nich vůbec je. „Myslel jsem si, že možná rozčílil svou manželku, která mu ujíždí,” popsal obsah videa Sahr Moiwo pro místní stanici Kiro 7. Později se ale dozvěděl, že šlo skutečně o zloděje.

Před natočeným incidentem se zloděj pokoušel ukrást několik jiných aut. V jednom případě napadl muže sedícího v automobilu na příjezdové cestě. Ten se mu ale ubránil. Po netradiční projížďce se muž ještě snažil ukrást taxi.

Svou vytrvalost zloděj demonstroval při zatčení policisty. Ti proti němu museli podle očitých svědků několikrát použít taser, než se pachatel vzdal. Policie potvrdila, že po převozu do nemocnice ho vzala do vazby.

Reklama

Související témata:

Doporučované