Hlavní obsah

Zpěvačka Debbi našla bezpečí a jistotu na statku. Podívejte se, jak to na místě vypadá

Zpěvačka Debbi vydala nový singl Lighthouse. Právě maják je pro ni velmi symbolické místo.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Charismatická zpěvačka Deborah Kahl alias Debbi se opět hlásí o slovo. Fanoušky nadchla novým singlem Lighthouse. Toto místo má pro interpretku velké kouzlo. Stejně jako statek, na který vzala i naši kameru.

Článek

„Maják je pro mě symbol, k čemu se člověk vrací, něco, co nám ukazuje směr a cestu,“ popisuje název nového singlu zpěvačka Debbi. Píseň vznikla ve spolupráci s kytaristou kapely Support Lesbians Hynkem Tomanem. Text napsal zpěvák Dušan Marko. I tento singl je v angličtině. Pro zpěvačku německo-českého původu je angličtina a její interpretace u mikrofonu jednodušší než čeština.

Debbi, která je známá i svým jasně rozpoznatelným hlasem, čeká díky nové písni spousta vystupování. Energii načerpává na svém statku na Kokořínsku. Mít takové útočiště, kde si člověk může odpočinou od ruchu velkoměsta, byl pro zpěvačku velký sen. Odmalička je navíc velkou milovnicí koní.

„Mám i poníka Adámka, který je starší a vlastně tam splňuje funkci společníka, když odjedu s jedním pryč, tak aby ten druhý nebyl sám. Adámek zvládá být sám, tak mohu být s velkými pár hodin pryč,“ popisuje běžné dění na statku Debbi. Má tam také slepice, prasata a nově i psa.

Nepřemýšlí Debbi, že by se na venkově trvale usadila a opustila ruch Prahy? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý večer.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované