Hlavní obsah

Zpěvačka Debbi: V dětství jsem milovala Britney Spears a Spice Girls

Zpěvačka Debbi ve studiu Slavných. Prozradila, kdy se chystá na dovolenou i jak to má se závislostí na sociálních sítích.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Má dva Anděly. Toho posledního z letošního roku, kdy uspěla jako sólová interpretka. Debbie Kahlová alias Debbi začala zpívat v šestnácti letech. Kariéru jí nastartovala pěvecká soutěž SuperStar, kam se přihlásila omylem po prohrané sázce s kamarádkou.

Článek

Do Česka se Debbi přistěhovala z Německa v deseti letech. „Asi to zní divně, ale moji rodiče přijeli za prací, původně tu měli zůstat dva roky a trochu se to protáhlo na patnáct let,“ směje se zpěvačka, která prý už u našich sousedů znovu žít nehodlá. Na německé škole si totiž prošla šikanou. „Tam jsem to opravdu pocítila, v Čechách jsem to pak už nezažila nikdy. Bylo to vždycky tak, že se utvořila parta proti někomu. A když člověk nebyl v tu chvíli součástí party, tak to stálo za to,“ prozradila už dříve pro server Blesk.cz.

V touze zpívat a být vidět ji to ale neodradilo. I když německy a česky mluví plynule, ke zpívání si vybrala angličtinu. „Od malička jsem poslouchala anglickou hudbu. Mými vzory byly Britney Spears, tu jsem milovala tak do dvanácti, a třeba i Spice Girls,“ prohlásila Debbi, která si na jaře za svůj zpěv odnesla sošku Anděla pro sólovou interpretku roku.

Pracovní léto si ryšavá kráska užívá hlavně na festivalech. A i když jí teď čeká vytoužená dovolená, hned po návratu se vrhne na nový singl i s videoklipem. „Člověk musí pořád něco dělat. Loni jsme vydali desku, člověk nesmí usnout na vavřínech,“ uzavřela ve studiu Slavných.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Doporučované