Hlavní obsah

Zpěvačka Lenny o svém nepříteli. Píseň Enemy válcuje étery rádií

Proč zpěvačka Lenny potemněla?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvačka Lenny je již součástí hudební branže. Boduje nejen v České republice, ale například dobývala i italské hitparády se singlem Hello. Za poměrně krátkou dobu stihla získat několik prestižních cen a její současná novinka Enemy válcuje étery rádií.

Článek

Nový song Enemy zní poměrně temněji, než jsme byli zvyklí u písně Hello. Je to ale hlavně melodií. „I Hello byla v podstatě o nějakých démonech v člověku, ale tam byla veselá melodie. Témata jsou vesměs taková, která ke mně zrovna přijdou. Enemy není temnější,” říká Lenny.

K písni Enemy už vznikl i videoklip, který zpěvačka natáčela v Praze. Měla docela náročné podmínky: „Natáčeli jsme na přelomu února a března v těch největších mrazech. Ale měla jsem kolem sebe strašně fajn lidi, režisér přijel z Litvy.” Zpěvačka si v rámci klipu zahrála dvojroli. Při natáčení měla k dispozici supervizorku, která ji vedla. O herecké dráze Lenny ale nepřemýšlí. Naopak, připravuje se na podzimní koncerty, které se uskuteční na konci listopadu a na začátku prosince. Poslední bude ve Foru Karlín v Praze.

A co plánuje zpěvačka Lenny na léto? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované