Hlavní obsah

Zpěvačka Yanna se zaměřuje především na svou kariéru. Ostatní věci nechává za sebou

Studio Slavných.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvačka Yanna je dcerou slavné herečky Hany Čížkové. Čerpá od ní ale hlavně podporu rodiče, za kariérou stojí ona sama.

Článek

„Zpívala jsem úplně odmalička. Kdybych si to pamatovala, řekla bych, že úplně od narození. Musím říct, že maminka mě v tom strašně podporuje. Nebýt jí, tak rozhodně nejsem tam, kde jsem. Například mi platila doučování hudební nauky, abych se dostala na konzervatoř, když jsem byla malá, chodí snad na každý koncert, který mám. Ta podpora je velmi silná,“ říká zpěvačka Yanna.

Yanna je dcerou slavné herečky Hany Čížkové, ta ji v devíti letech adoptovala a jako správná matka svou dceru v její kariéře maximálně podporuje.

„Ona mě na dráhu v showbyznysu spíše připravovala, protože ví, že to strašně chci. Samozřejmě mi říkala, že je to občas šílené, ale nikdy mě od toho nezrazovala,“ svěřuje se Yanna Rybníčková.

„Mně už to přijde spíše taková stará historka a nechci se k tomu moc vracet. S postupem času to ale beru tak nějak s nadhledem,“ říká zpěvačka ke svému dětství.

Její kariéra nabírá obrátky a před nedávnem spolupracovala s Leošem Marešem.

„Bylo to skvělé, je strašný profík, všechno chce mít perfektní, zkoušel s námi. Někteří zpěváci si zkouší sami a s vokalisty pak jsou pouze na generálce, Leoš s námi zkoušel celou dobu. I když byly stresy, choval se moc příjemně a to jsem na něm oceňovala,“ vzpomíná Yanna.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované