Hlavní obsah

Zpěvák Albert Černý před Eurovizí: Mám dobrou angličtinu a vlastní píseň

Zpěvák Albert Černý byl hostem Slavných na Televizi Seznam.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvák Albert Černý se pomalu začíná chystat na letošní ročník světového klání soutěže Eurovision Song Contest 2019. Velmi těsné vítězství zpěváka společně s jeho kapelou Lake Malawi poslalo do Izraele, kde vystoupí před zhruba 200 miliony diváků. O přípravách i svých obavách promluvil v Magazínu Slavní na Televizi Seznam.

Článek

Finále světové pěvecké soutěže Eurovize se uskuteční v květnu, Albert Černý tak má ještě čtyři měsíce na přípravu. „Budu si ještě brát hodiny zpěvu, dýchání je v soutěžní písni hodně náročné. Chci zapracovat i na intonaci,” uvedl zpěvák, který nás bude reprezentovat s písní Friend Of A Friend. Pokud by čeští fanoušci chtěli podpořit českého zástupce, mají smůlu. Pravidla soutěže umožňují hlasovat pouze pro umělce z jiných zemí. „Asi je to tak spravedlivé,“ dodal zpěvák.

Na Eurovizi bude Alberta a jeho kapelu doprovázet celý tým lidí. Kdo přesně to bude, si ještě není jistý. Rád by tam měl i své rodiče. A proč by měl uspět právě on? „Protože mě to opravdu baví, mám nějakou zkušenost, jsem zvyklý vystupovat před lidmi, mám dobrou angličtinu a soutěžím se svojí vlastní písní,“ vypíchl své přednosti umělec. Na otázku sólové dráhy ale odpovídá Albert jednoznačně. „Chci pokračovat i dál s kapelou Lake Malawi, chystáme koncerty a baví mě to.“

Celý rozhovor s Albertem Černým najdete v úvodním videu.

Magazín Slavní můžete sledovat každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod

A sledujte nás také na.

Reklama

Doporučované