Hlavní obsah

Zpívat neumí, přesto mají vlastní videoklip. TOP 5 slavných herců, kteří půjčili tvář ještě slavnějším písním

TOP 5 slavných herců a hereček, kteří si zahráli ve videoklipu.Video: Barbora Marková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Na tom, že herci září na filmových plátnech, není nic divného. Když se ale objeví v hudebním videoklipu, vždycky to vzbudí pozornost. Podívejte se na 5 slavných herců a hereček, kteří propůjčili své tváře ještě slavnějším písním.

Článek

Scarlett Johansson si svoje postavy pečlivě vybírá. Malou roli ve videoklipu Justina Timberlaka si ale prý zahrála moc ráda. Koho by také nebavilo ztvárnit sexy přítelkyni, která se tak trochu zapomene u neméně sexy kamaráda.

Scarlett teď budeme ve videoklipech evidentně vídat častěji než dřív. Začala také zpívat. S Petem Yournem v červnu vydali ípíčko Apart, kde zazněla i tahle pochmurná píseň Bad Dreams.

Když jsme u těch zpívajících herců: Prozpívat se videoklipem si vyzkoušel i Tom Hanks. Na píseň I Really Like You samozřejmě jen otevíral ústa. Video a zvláště závěrečnou tancovačku, kde uvidíme konečně i autorku písně, je zkrátka radost sledovat.

I když herecká legenda Christopher Walken asi nikdy zpívat nebude, účinkování ve videoklipu si ujít nenechal. Ke spolupráci ho zlákal DJ Fatboy Slim.

A kdo další se nechal zlákat ke spolupráci na videoklipu? Pusťte si úvodní video, které je součástí pořadu Slavní.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované