Hlavní obsah

Zpráva o stavu vyšetřování kauzy Čapí hnízdo. Babiš personalista. A novodobí gladiátoři

Reportéři Seznamu 15. 1.: Se Sabinou Slonkovou o vyšetřování kauzy Čapí hnízdo, s Václavem Dolejším o personální politice Andreje Babiše a s Oliverem Sálusem o novodobých gladiátorech.Video: Lukáš Sál, Seznam Zprávy

 

Reklama

V pražské policii, která trestně stíhá premiéra a jeho blízké pro podezření z dotačního podvodu v aféře Čapí hnízdo, s koncem roku nastala další významná personální změna. S investigativní novinářkou Sabinou Slonkovou se podíváme, co mohou policejní odchody pro samotné vyšetřování znamenat.

Článek

Kromě Čapího hnízda se Reportéři Seznamu věnovali také situaci uvnitř kabinetu Andreje Babiše. Ten z kraje roku přes média vzkázal svému vládnímu týmu, že uvažuje o personálních změnách. Nejvíc nahnuté to má ministr dopravy Dan Ťok, který musí podle Babiše přitvrdit. Komunistům, kteří Babišův kabinet drží u moci, zas leží v žaludku šéf diplomacie Tomáš Petříček. Nelíbí se ani Hradu, přičemž spojenectví premiéra a prezidenta je pevné jako nikdy dřív. A konečně – sám Babiš není podle informací Seznamu zrovna nadšený prací a vystupováním ministryně průmyslu a obchodu Marty Novákové. Chystá se výměna ministrů? Odpovědi hledal politický zpravodaj Václav Dolejší.

V pořadu, který měl premiéru v úterý 15. ledna ve 21:15 v Televizi Seznam, jsme se věnovali také rostoucí popularitě smíšených bojových umění. Nebývalý zájem na sebe strhl prosincový boxerský zápas raperů Rytmuse s Marpem na galavečeru XFN 15. Byla to jen bitka celebrit? Nebo skutečný sportovní zážitek? Na sport se podíváme zblízka s reportérem Oliverem Sálusem.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované