Hlavní obsah

Zrada Miroslava Etzlera. Do svého režijního debutu obsadil modelku Němcovou a Tomáše Savku

Herec Miroslav Etzler představil ve studiu Slavných svůj režijní debut Zrada.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Herec Miroslav Etzler si poprvé v životě vyzkouší roli režiséra. Do divadelního dramatu s názvem Zrada obsadil Pavlínu Němcovou a zpěváka Tomáše Savku. Představení má premiéru v polovině října v pražském Divadle Na Maninách.

Článek

„Zrada je o lásce. Je to o lásce, která je naplněná, někdy nenaplněná. Někdy je bolavá, někdy je šťastná. Tady zrovna moc šťastná není. To je ale asi dominanta autora hry, že on to vždycky něčím ještě posune dál,“ prozrazuje Etzler.

Topmodelka Pavlína Němcová se poprvé představí na divadelních prknech v roli nevěrné manželky, a to právě po boku Miroslava Etzlera. „Málokdo o ní ví, že ve Francii natočila několik filmů, má ze sebou velkou roli v oscarovém filmu,“ doplňuje herec, který s modelkou nespolupracuje poprvé. Společně si zahráli také v nováckém seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Příběh se odehrává v období devíti let, ale jde pozpátku. „Je to zajímavé, lidé na začátku jsou nešťastní a na konci jsou šťastní, což by někdy v životě mohlo být fajn, kdybychom si ty životy mohli promítnout od zaprděnosti, kterou máme v 50 letech, do těch svých 15 let, kdy jsme byli šťastní a plní ideálů,“ uzavírá.

Premiéra představení se uskuteční 18. října v Divadle Na Maninách v pražských Holešovicích.

Rozhovor je součástí pořadu Slavní, který můžete sledovat každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Pavlína Němcová

Doporučované