Hlavní obsah

Zůstali jsme zdivočelou zemí? Co vadí Martinu Dejdarovi a proč jeho rodina dříve zvolila život v USA

Výzva s Martinem Dejdarem. Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Hostem Výzvy Jiřího Kubíka je známý herec, který se po dlouhé pauze vrací ve velké roli na filmová plátna.

Článek

Známý představitel seriálového Ozzáka, ale také letce RAF Antonína Maděry ve Zdivočelé zemi anebo hlas animovaného Barta Simpsona. Martin Dejdar si během více než třicetileté herecké kariéry vyzkoušel skoro všechno, včetně hraní v muzikálech a moderování televizních show.

Příští týden se objeví v kinech v hlavní roli nového filmu Kluci z hor, který nepovažuje za laciný divácký hit. Proč po sérii jeho veleúspěšných rolí z poloviny 90. let (Šakalí léta, Učitel a Amerika) přišel tak dlouhý půst?

Jak se vyrovnával s pozorností bulváru, proč před devíti lety vyslovil v televizi obavu, že budeme „nadosmrti zdivočelou zemí“ a proč se rozhodl s celou rodinou přestěhovat na Floridu?

I o tom bude Martin Dejdar mluvit ve Výzvě. Tématem rozhovoru budou i jeho politické postoje, podpora ODS v říjnových volbách a letošní příklon k Mirkovi Topolánkovi a posléze Jiřímu Drahošovi ve volbách prezidentských.

A jak se dnes dívá na své vyjádření z listopadu 2012, kdy v deníku Právo mimo jiné řekl: „Jsem volič a mám jasno. Budu volit Miloše Zemana. Od pana Zemana si jako člověk od kumštu slibuju, že bude trochu legrace.“

Pořad Výzva sledujte každý všední den v 11:30 a 21:00 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované