Hlavní obsah

Zůstali na Facebooku jen staří, oškliví lidé? Sledujte nový díl satirického pořadu Jindřicha Šídla

Kdo zbyl na Facebooku? Kde se našlo letadlo? A kde spalničky? Celý díl oceňovaného pořadu.Video: Jindřich Šídlo

 

Reklama

Šťastné pondělí je ještě šťastnější, protože my máme pozorné diváky a Andrej Babiš igelitku s třešničkami. A taky máme co slavit.

Článek

Před patnácti lety vznikl Facebook, TV Nova vysílá čtvrt století a zimní olympiáda v roce 2030 bude v Praze. Ukážeme vám, jak politici své sliby sportovcům plní na maximum.

Výročí Facebooku se věnoval i zvláštní korespondent Konstantin Sulimenko, který je jen o málo starší. V Poslanecké sněmovně zjišťoval, co si o této sociální síti starých ošklivých lidí hádajících se o politice myslí naši mladí. Současně vyhledal matadora sociálních sítí Miloše Čermáka a ptal se ho, jaká budoucnost Facebook čeká.

Minule jsme poslali naše přátele z Honest Guide Janka Rubeše a Honzu Mikulku do Karibiku, jenže oni se bohužel zasekli už na konečné metra na Zličíně. A tak jsme udělali druhý pokus. Poradili jsme jim, že když pojedou béčkem na opačnou stranu, zcela jistě se Zličínu vyhnou.

Možná jste si všimli, že nám v posledních dílech poněkud absentuje pan Jan, hrdý držitel titulu Nejnudnější minuta Šťastného pondělí. Právě Výrokům týdne z dílny Jana Tvrdoně jsme tentokrát věnovali Top 5.

A nakonec přehled více či méně zásadních událostí uplynulého týdne. Víte, kdo zapomněl letadlo ve Španělsku? A proč poslanci chytili spalničky? Sledujte nový díl satirického pořadu Jindřicha Šídla.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované