Hlavní obsah

Zuzana Belohorcová to nemá jednoduché, dcera už jí radí, co na sebe

Zuzana Belohorcová fotila v šatech Blanky Matragi.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Stačí, aby se Zuzana Belohorcová objevila na chvíli v Praze, a její snímky okamžitě plní titulní stránky většiny známých magazínů. A právě do zákulisí jednoho takového focení se vydaly kamery pořadu Slavní.

Článek

A nebylo to jen tak nějaké obyčejné focení. V krásných prostorech Obecního domu totiž slovenská kráska oblékala modely návrhářky Blanky Matragi a pod taktovkou fotografa Jakuba Ludvíka tak vznikaly fotky, na kterých sexy moderátorka působí spíše jako pohádková princezna: „S Blankou Matragi jsem doposud nespolupracovala, ale její modely velmi obdivuji a v šatech se skutečně cítím velmi žensky. I moje dcera, která mě doprovodila, byla z šatů nadšená,“ prozradila Zuzana.

A právě malá Salma byla rovněž předmětem rozhovoru. Moderátorka prozradila, že její osmiletá dcerka je velmi nadané dítě, a protože ráda tancuje, je docela možné, že půjde v máminých šlépějích a v umělecké sféře o ní v budoucnu uslyšíme: „My máme doma takovou ‚hérečku‘, jak já říkám. A asi by mi ani nevadilo, kdyby se dala na uměleckou dráhu. Pokud ano, bude z ní tanečnice,“ míní Zuzana.

A to, že je holčička odvážná a má pořádnou vyřídilku, se prý projevuje už teď: „Syn je po mně klidnější, ale Salminka je číslo.“ A mámě už prý Salma radí i v oblasti módy: „Občas, když s manželem jdeme někam na večeři a já nahodím takový pohodový styl s teniskami, tak se hned rozčiluje, že jsem dáma a měla bych si vzít šaty a podpatky,“ říká moderátorka.

A asi právě proto mělo focení v šatech Blanky Matragi u Salmy velký úspěch. Na jeho zákulisí se podívejte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:
Jakub Ludvík

Doporučované