Hlavní obsah

Žvýkačka nad zlato. Zloděj chtěl ukrást automat, zachytily ho bezpečnostní kamery

Zloděj nedokázal protlačit automat skrze psí dvířka. Rozsypané žvýkačky sbíral po zemi.Video: Front Street Animal Shelter, AP

 

Reklama

Kalifornský zvířecí útulek zveřejnil video, které zachycuje muže snažícího se krást zařízení na výdej žvýkaček.

Článek

Zloděj v Kalifornii dostal chuť na žvýkačky a vloupal se psími dvířky do místního útulku. Stejnou cestou se následně pokoušel odnést svůj lup. Útulek zveřejnil nahrávku z bezpečnostních kamer ve snaze zloděje identifikovat.

K videu sacramentský Front Street Animal Shelter na svém facebookovém profilu uvedl, že „podezřelý má velmi špatný prostorový odhad, protože nedokázal pochopit, že automat je větší než psí dvířka”. Žvýkačky se mu nakonec při snaze protlačit automat ven vysypaly a zloděj je začal sbírat po podlaze. Nakonec se spokojil jen s prázdným automatem, který vynesl zadním vchodem a přehodil ho přes plot. Při manipulaci zařízení značně poškodil.

„Skoro je vám pachatele líto, než si tedy uvědomíte, že okrádá zvířecí útulek,” uvedli zaměstnanci na Facebooku útulku. Dále upozorňují, že přímo naproti automatu stála krabička s dobrovolnými příspěvky, která byla plná peněz, a které se muž ani nedotkl.

Video z kuriózní krádeže najdete v úvodu článku.

Reklama

Související témata:
Žvýkačka

Doporučované