Hlavní obsah

Vítejte ve volebním štábu Vlevo dole!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Jakub Velička, Seznam Zprávy

Chcete s námi sledovat výsledky prvního kola presidentské volby? Jste tu správně

Reklama

Článek

Kapacita akce byla naplněna. Děkujeme všem za zájem!

Gratulujeme! Máte zrak jako káně a trpělivost jako stenografka. Dostali jste se k možnosti zúčastnit se volebního štábu Vlevo dole! Vyplňte prosím jednoduchý formulář v článku, prvních sto zájemců obdrží včas přesné instrukce.

Pokud jste objevili tuto stránku, pravděpodobně jste stejní političtí feťáci jako my. A protože moc dobře známe ten pocit, kdy chcete celou sobotu sledovat nabíhající sloupečky, ale vaše okolí si klepe na čelo, rozhodli jsme se pro nás i vás vytvořit bezpečnou zónu.

V sobotu 14. ledna od 14. hodin se na vás budeme těšit v jedné z pražských kaváren, kde budeme až do noci sledovat průběh sčítání prvního kola prezidentských voleb.

Těšit se můžete na všechny volebně štábní stereotypy - chlebíčky, průměrný šampus, nervózní úsměvy a možná se zjeví i Milan Rokytka. Součástí akce bude kromě živých vstupů i natáčení povolebního Reaktoru. Vstup je, jako na všechny akce Vlevo dole, zdarma. Stačí vyplnit tento formulář, a my se první stovce z vás včas ozveme s přesným místem a instrukcemi.

Těšíme se na vás!

Lucie & Václav

(pokud se vám vložený formulář nezobrazuje správně, můžete ho zkusit napřímo)

Reklama

Související témata:

Doporučované