Hlavní obsah

Kodex diskuzí na Seznam Zprávách

Reklama

Článek

1. Jaké diskuze jsou vítány?

Redakce Seznam Zpráv bude ráda za inteligentní a relevantní příspěvky čtenářů vystupujících pod svým jménem. Příspěvky v diskuzi se musí vztahovat k danému článku. Uvítáme vaše rady, originální pohled na dané téma či kritiku. Nebudeme tolerovat osobní útoky na kohokoliv, vulgarity, lži, komerční propagaci, odkazy na jiné webové stránky ani výkřiky zdůrazněné velkými písmeny. U některých článků si redakce Seznam Zpráv vyhrazuje právo diskuzi neotevřít.

2. Zajímavé příspěvky čtenářů v obsahu Seznam Zpráv

Redakčním výběrem originálních komentářů pod články mohou vzniknout nové texty, které přinesou čtenářům Seznam Zpráv širší pohled na dané téma. Pro tento účel si vyhrazujeme právo v příspěvku upravit pravopis nebo interpunkci a zveřejnit jméno diskutujícího. Vaše informace k danému článku mohou redaktorům Seznam Zpráv sloužit rovněž jako inspirace k novému textu.

3. Je možné kritizovat práci Seznam Zpráv?

Seznam Zprávy vítají silné i kritické názory, včetně názorů na práci naší redakce. Osobní útoky na naše zaměstnance však nejsou povoleny. Jakákoliv kritika by se měla týkat daného článku.

4. Upozornit na chybu či nepřesnost lze i mimo diskuzi.

Oceňujeme, když čtenáři poukážou na faktickou chybu či nepřesnost. Chcete-li o tom informovat redakci a nevstupovat přitom do diskuze, kontaktuje nás prosím na adrese: diskuze@firma.seznam.cz.

Děkujeme všem za inspirativní a slušné názory.

Redakce Seznam Zpráv

Reklama

Doporučované