Hlavní obsah

Ovčáček přiznal opilecký incident: Bylo to selhání, je mi to líto

Foto: Michal Šula, Seznam Zprávy

Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček.

Reklama

Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček přiznal, že byl opilý převezen do Ústřední vojenské nemocnice. Za událost se omluvil, označil ji za výjimečné selhání.

Článek

Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček byl v noci na pátek kolem 3. hodiny převezen do Ústřední vojenské nemocnice. U události zasahovala i policie, protože odmítal opustit taxík.

Do střešovické nemocnice měl jet Ovčáček za doprovodu policie kvůli tomu, že byl opilý a agresivní. Mluvčí prezidenta v sobotu odpoledne přiznal, že k události došlo. Potvrdil to ve vyjádření pro CNN Prima News.

„Došlo k tomuto výjimečnému selhání, kterého mi je nesmírně líto. Nesmírně mě mrzí, protože jsem určitě mnoho lidí zklamal, třeba i své blízké a spolupracovníky. Mohl jsem tím ublížit i panu prezidentovi,“ pokračoval. Sám Miloš Zeman byl na mluvčího „nesmírně laskavý“.

„Nebudu se na nic vymlouvat, byla to výjimečná věc, která se nebude opakovat, a chtěl bych poprosit všechny o odpuštění. To je nesmírně důležité, je mi to líto,“ dodal pro Primu Ovčáček.

Ovčáček také dodal, že v posledních měsících zažíval těžké období. „V uplynulých týdnech, měsících jsem zažíval období velkého tlaku. Pan prezident byl v nemocnici, byly zde různé dramatické okolnosti kolem sestavení vlády a bylo to hodně náročné období, které jsem v životě ještě asi nezažil,“ svěřil se Ovčáček v rozhovoru.

Reklama

Doporučované