Hlavní obsah

Miloš Zeman je přeučený levák aneb Jak se dělá živý rozhovor s prezidentem

Jak jsme dělali rozhovor s prezidentem.

 

Reklama

Renata Kalenská a štáb Seznam Zprávy pořídily rozhovor s hlavou státu. Podívejte se do zákulisí novinářské práce, ale i na to, co prezident Miloš Zeman říkal o svém zdraví.

Článek

Trval téměř přesně dohodnutých patnáct minut, vysílali jsme ho živě ze středočeského Slaného a hlavní postavou byl Miloš Zeman - exkluzivní rozhovor Seznam Zprávy s prezidentem České republiky.

Renata Kalenská se během interview ptala prezidenta na víc témat, ale dostali se také ke zdravotnímu stavu hlavy státu.

„Znám několik hlupáků, kteří provádějí diagnózy na dálku, kteří říkají a píší, co mi je, ačkoliv mne v životě neviděli. Mohu vás ujistit, že mám dvě nemoci. Takzvanou polyfunkční neuropatii, tedy špatně chodím. Ono se to do jisté míry zastavilo, ale že by to bylo něco příjemného, to tedy není," řekl Miloš Zeman. A přidal i druhou svou nemoc: cukrovku. „Zlepšilo se to, ale že by to byl nějaký zázrak, to není," uvedl a na otázku, na jaké hodnotě má nyní glykémii, odvětil, že 6,9. „Ale míval jsem i 10," doplnil.

Miloš Zeman: Jsem přeučený levák:

Miloš Zeman o svém zdravotním stavu.

Nejsem ve stresu, jsem klidný až pragmatický člověk, prohlásil prezident v souvislosti s tím, zda jeho současná funkce a nasazení nemá vliv na jeho nemoci. A když si všiml, že reportérka Renata Kalenská si poznámky dělá levou rukou, přiznal, že i on byl původně levák.

Podívejte se ve videu nahoře, jak jsme natáčeli rozhovor s prezidentem, níže si pak pusťte celý rozhovor s hlavou státu ze záznamu.

Celý rozhovor s prezidentem Milošem Zemanem.

Reklama

Doporučované