Hlavní obsah

Ondřej Rychlý o hereckých začátcích: Nejdřív jsem musel přesvědčit rodiče

Herec Ondřej Rychlý popovídal o dětství se slavnými rodiči.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Je synem slavných rodičů a s účinkováním v Modrém kódu i jeho hvězda velmi rychle stoupla. Volný čas nejraději tráví s přítelkyní a půlročním synkem, a když mají hlídání, věnují se hudbě. To je Ondřej Rychlý.

Článek

Domluvit si s ním natáčení nebylo lehké. Kromě seriálu se totiž věnuje hlavně divadlu, s přítelkyní hudbě a po mámě zdědil lásku k dabingu. Že z něj bude umělec, nebylo jasné hned. „Rozhodoval jsem se mezi doktorem a hercem, protože v rodině mám hodně doktorů. Půjčoval jsem si učebnice anatomie, pořád jsem si něco opakoval a představoval si, že budu doktor. Pak mi došlo, že si na to jenom hraju. Vyděsila mě ta zodpovědnost, že bych opravdu musel zachraňovat životy. Takže jsem pak přepnul a začal jsem spíš parodovat tátu na jevišti a pak už jsem věděl, že chci být herec,“ říká.

Jako syn slavných rodičů to však neměl jednoduché. O tom, že chce uspět v umělecké branži, musel totiž nejprve přesvědčit právě je. „Snažili se mi jako vysvětlit, že to není úplně jednoduché povolání, že to není úplná sranda, že je těžké se prosadit a že to musím myslet opravdu vážně. A já jsem jim pak po čase dokázal, že to myslím opravdu vážně, a když to pochopili, začali mě podporovat a to trvá dodnes. Myslím, že jsou rádi, že se tomu věnuji,“ míní mladý herec.

V čem jsou ale rodiče mnohem zběhlejší, je život s médii. Na ten si Ondřej teprve zvyká a jak přiznal, má z nich respekt: „Já se dost stydím. Mám problém, když je víc lidí pohromadě. I teď se trochu klepu, když tady spolu mluvíme. Takže mi to jakoby nedělá dobře. A vždycky si připadám až trošku nepatřičně, že bych měl mluvit o sobě.“

Nakonec však toho o sobě prozradil poměrně dost. Třeba jak s přítelkyní Terezou zvládají rodičovství a co plánuje v dalším roce. Odpovědi najdete v úvodním videu. To je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:
Ondřej Rychlý
Petr Rychlý
Modrý kód

Doporučované