Hlavní obsah

Podobnost Trumpa a Johnsona, údajně rasistická Miss a srážka policistů s dodávkou s pervitinem

Den očima Lucie Hrdličkové.Video: Lucie Hrdličková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Události ze dne 24. července vybírala Lucie Hrdličková.

Článek

Babiš před soudem?

Deník N připomněl, že by mělo být do konce prázdnin jasné, zda Andrej Babiš půjde k soudu, nebo ne. V kauze Čapí hnízdo rozhodne státní zástupce Jaroslav Šaroch. Jedna statistika tvrdí, že konce prázdnin se děsí polovina školáků a teď to vypadá i na jednoho premiéra.

Podobnost Trumpa a Johnsona

Novým britským premiérem se stal Boris Johnson a lidé z toho šílí. Podle deníku The Guardian se jedná o britského Trumpa. Jsou prý oba prostořeká, dospělá děcka, jejichž kariérní úspěch je kombinací nesmírného privilegia, bezohledného oportunismu a vytrvalé sebepropagace. A v něčem se podobají i co se týče fyzických aspektů…

Údajně islamofobní Miss

Michigan si zvolil novou královnu krásy a o den později jí korunku vzal. Kathy Zuová se totiž podle organizátorů soutěže dopustila na svých sociálních sítích rasistických výroků a byla obviněna i z islamofobie. Před rokem si při Světovém dni hidžábu odmítla na hlavu jeden na zkoušku nasadit.

Srážka dodávky plné pervitinu s policejním autem

Nabourat nechcete nikdy, ale určitě nechcete nabourat ve chvíli, kdy řídíte dodávku s pervitinem za tři miliardy a navíc do policejního auta. Takhle špatný den měl osmadvacetiletý Australan Simon Tu, který při převážení drog v Sydney nezvládl řízení a při jízdě naboural zaparkovaný policejní vůz. Proto ho asi o hodinu později policie zastavila a prohledala mu dodávku.

Na další zajímavé události 24. července se podívejte ve videu výše.

Reklama

Související témata:

Doporučované