Hlavní obsah

Policie uzavřela případ Petra Kvitová. Pachatel uniká skoro rok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Policie k případu Petry Kvitové.

 

Reklama

Česká tenistka se pět měsíců léčila se zraněními, které jí téměř před rokem způsobil v jejím bytě neznámý pachatel. Policie nyní přinesla aktuální informace z vyšetřování.

Článek

Policie odložila případ přepadení Petry Kvitové. Se závěrem, že se jí pachatele nepodařilo dopadnout. Odložení případu ale neznamená, že se jím policisté přestanou zabývat. Během tiskové konference se nevyjadřovali k dotazům novinářů, kdy a zda byli pachateli přepadení nejblíže či jakou vyšetřovací verzi považují za nejpravděpodobnější. Ocenili ale množství tipů, které jim poskytli občané.

Kvitová měla nucenou, pět měsíců dlouhou pauzu ve své úspěšné tenisové kariéře poté, co ji 20. prosince v jejím domě v Prostějově napadl neznámý útočník a pořezal jí levou ruku.

Dvojnásobná wimbledonská šampionka podstoupila náročnou operaci šlach a nervů na všech prstech ruky, jež podle lékařů z nemocnice ve Vysokém nad Jizerou dopadla dobře. „Podle vyjádření pana doktora Kebrleho (Kvitovou operoval - pozn. red.) to bylo velmi vážné zranění, které u většiny pacientů končí invaliditou a neumožňuje plný návrat do stavu před zraněním,“ uvedla pro Seznam Zprávy Marcela Škodová, ředitelka Ústavu chirurgie ruky a plastické chirurgie ve Vysokém nad Jizerou.

Kvitová se však zázračně uzdravila a vrátila na okruh WTA profesionálních tenistek.

Reklama

Doporučované