Hlavní obsah

Příběh unesené Marušky. Proč policie otálela se zásahem?

Záhady Josefa Klímy: Matka si unesenou dcerku našla sama, proč policie otálela?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Čtyřměsíční pátrání po dívence nakonec ukončila sama matka, našla ji v Německu.

Článek

Koncem prosince unesl Vladimír Ž. svou čtyřletou dceru, kterou soud svěřil do péče matky. A od té doby se s ní zdržoval na neznámém místě.

Policie vyhlásila celostátní pátrání až v lednu, kdy už jsme na žádost matky po holčičce pátrali i my. Naše reportáže přinesly minulý víkend úspěch; zoufalé matce se ozvali na Facebook diváci, kteří holčičku s otcem a jeho družkou viděli v jednom penzionu na německé straně Železné Rudy.

Matka kontaktovala českou i německou policii a pro dcerku se osobně vypravila. Po dobrodružné honičce lesem se jí podařilo dcerku odvézt šťastně domů.

Jak nalezení dcerky probíhalo, jakou roli v něm sehrála policie a proč nezasáhla daleko dřív, když podle našich nových informací o pobytu otce i dívky už od ledna věděla? Odpovědi v úvodním videu.

Reportáž je součástí pořadu Záhady Josefa Klímy, který můžete v premiéře sledovat na Televizi Seznam každou neděli od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A můžete nás sledovat také na Facebooku.

Záhady Josefa Klímy (celý pořad): Proč policie otálela v příběhu unesené Marušky. Svědectví z amerických archivů. A glosy Šimona Pánka a Alexandra Mitrofanova.Video: Seznam Zprávy

Reklama

Doporučované