Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Covid nebo dotace, stejně nikdo žádná opatření nedodržuje

Konstantin Sulimenko a jeho zpravodajství z nejvýhodnějšího města Česka.Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

I v nové sezoně vyrazilo Šťastné pondělí za hranice Prahy. Pravidelný výběr glosovaných konzumních zpráv z domova i ze světa Konstantina Sulimenka.

Článek

Poslanec a hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák na svém Twitteru naznačil, že další protiepidemická opatření nejsou potřeba, protože ta stávající se stejně nedodržují. A to je něco, co opravdu chcete slyšet od vlivného člena 8 let vládnoucí strany. Člověk by čekal, že hnutí ANO má podobný přístup jen v otázce dotačních podvodů.

Ze zahraničí tentokrát vybíráme ženu, které během spánku přistál na polštáři meteorit. Horší noci už má jenom Petr Fiala, kterému se v posledních dnech musí zdát opravdové noční můry.

A zvířátko na konec tentokrát bude čmelák. Konkrétně to je tedy krycí název pro akci celníků, která měla, teda pardon, neměla jednoho zajímavého účastníka.

A jaké další konzumní zprávy jsme pro vás tento týden připravili? To zjistíte v úvodním videu.

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky včetně právě Jablunkova publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované