Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Postaví katolická církev fotbalový stadion?

Studio Jablunkov ze satirického pořadu Šťastné pondělí: Reportér Konstantin Sulimenko vybírá největší bizár uplynulých dní.Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

Šťastné pondělí konečně vyrazilo za hranice. Za hranice Prahy. A to je dobře, protože za hranicemi Prahy existuje celý nový svět plný lidových a spotřebitelských zpráv, které vás zajímají. A my vám je přinášíme!

Článek

Představte si, že vás v noci v opuštěném skladu honí Miloslav Rozner s ostrým předmětem v ruce. Jednomu muži na Tachovsku se to stalo, tak se před ním zamkl na záchodě. Jasně, možná byl ten muž zdrogovaný, ale ve Studiu Jablunkov s ním velmi soucítíme, tohle se nemá stávat nikomu.

A jaké další bizarní zprávy pro vás reportér Konstantin Sulimenko tento týden vybral?

Třeba tu, že katolická církev kupuje kapitalistické objekty. Rakouský voják a český politik se mohou potýkat s problémy kvůli svým vyobrazením na svých intimních partiích. A zvířátkem na konec je dneska keporkak, který spolkl potápěče.

Více v úvodním videu ze Studia Jablunkov.

Studio je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde. A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Doporučované