Hlavní obsah

Vlevo dole: Babiš se utrhl ze řetězu. Migranti mají zakrýt zdražování

Foto: Jan Mihaliček, Seznam Zprávy

Podcast Reaktor komentuje manickou fázi kampaně Andreje Babiše.

Reklama

Článek

Andrej Babiš pálí na sociálních sítích jeden výkřik za druhým. Zvýšit daně? Tak to nechci! Zrušit auta? Tak to nechci! A konečně: Chaty a chalupy migrantům? Tak to nikdy!

Reaktor Vlevo dole rozebírá, co stojí za hysterickým strašením českého premiéra. „Babiš potřebuje zakrýt svoje selhání a také to, že se na jeho voliče řítí zdražování. Vlastně se divím, že to proti němu opoziční koalice už dávno nehrají,“ myslí si Václav Dolejší.

Kromě voličů se Babišovi povedlo vystrašit také lídra koalice PirStan Ivana Bartoše, který vytáhl obavy z muslimské Evropy, no-go zóny a Benešovy dekrety. „To je úplná smrt z vyděšení. A nevím, kdo jim to poradil. Lidé, kteří na tohle slyší, už přece mají Babiše a Okamuru. A Bartoš si jen naštve svoje voliče,“ myslí si Lucie Stuchlíková.

Co všechno ještě rozpálilo volební reaktor? Zmrazování poslaneckých platů, psi na maďarských hranicích a představa, jak se v chatce v pohraničí tísní Helmut s migrantem z Afghánistánu.

Poslechněte si Reaktor – v přehrávači v úvodu článku nebo ve všech podcastových aplikacích. Reaktorem doplňujeme pravidelné díly podcastu Vlevo dole vždy, když se v předvolební kampani něco semele.

A připomínáme další pivo s Vlevo dole! Tentokrát se na vás těšíme ve středu 29. září v 18 hodin v kavárně Družba v Plzni.

Vlevo dole

Podcast Václava Dolejšího a Lucie Stuchlíkové, politických reportérů Seznam Zpráv.

Politické kauzy, problémy tradičních i nových stran, historky ze zákulisí volebních sjezdů i Sněmovny. Nový díl každou středu na Podcasty.cz, na Seznam Zprávách a ve všech podcastových aplikacích.

Jaká epizoda vás bavila nejvíc? Co máme zlepšit? Své podněty, připomínky nebo tipy posílejte na e-mail audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované