Hlavní obsah

Vybrali jste gól víkendu: Messiho mimozemský lob

Famózní výkon korunoval Messi výstavním třetím gólem v utkání. Podívejte se sami.Video: David Janeczek, DIGI Sport

 

Reklama

Barcelonská modla Lionel Messi znovu řádila. Argentinský mág dal o víkendu hattrick Betisu a vy jste jeden z jeho gólů zvolili jako ten nejpovedenější z víkendového kola čtyř špičkových soutěží, které vysílá TV Seznam.

Článek

Famózní výkon o víkendu předvedl Lionel Messi. Dal tři góly a oslavil už svůj 51. hattrick v kariéře. Argentinský útočník ale nedal jen tak obyčejné góly. Všechny tři zásahy stály za to. První gól dal Messi z přímého kopu, kdy se trefil do šibenice na brankářovu stranu.

Druhý zásah byl unikátní zejména kvůli přihrávce Luise Suaréze. Uruguayec Messimu přihrával do ideální pozice naslepo patičkou. Argentinec už neměl se zakončením problém a přidal druhý zásah v utkání.

Třetím gólem Messi udivil i fanoušky domácího Betisu. Kapitán Katalánců střelou z první přehodil brankáře a odrazem od břevna zkompletoval hattrick. I přestože Betis prohrával 1:4, tak domácí fanoušci nadšeně Messiho gólu ve stoje tleskali. Nezvyklou situaci, kdy povedenou trefu ocení i fanoušci soupeře, okomentoval i sám střelec. „Nevzpomínám si, že bych někdy něco podobného zažil. Jsem fanouškům za jejich reakci hrozně vděčný,“ řekl novinářům po zápase střelec hattricku Messi.

Messiho branku vybrali za gól víkendu také čtenáři našeho webu Seznam Zprávy.

Anketa

Kdo vstřelil povedenější gól?
Lionel Messi
87,8 %
Matt Ritchie
12,2 %
Celkem hlasovalo 704 čtenářů.

Na všechny tři góly, včetně toho nejlepšího, se podívejte nahoře v článku. Nezapomeňte také sledovat magazín TOP Fotbal v premiéře každé pondělí od 21:00 na Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované