Hlavní obsah

Zajíc, jelen a křepelka aneb Grilování pro fajnšmekry

Grilování pro fajnšmekry.Video: Kamila Bejlková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Restaurace Zas a znova, Radek Hrdina a mistři grilu. Tradiční úterní a čtvrteční rubrika je opět tady.

Článek

Poté, co Radek Hrdina s šéfkuchařem restaurace Zas a znova Petrem Hajným a majitelem Karlem Šimůnkem grilovali snad všechny druhy masa od kuřecího až po mořské plody a vyzkoušeli dokonce i rizoto nebo zeleninové speciality, padla volba na zvěřinu. Kuchaři tentokrát pro kamery Seznamu připravili tmavé zaječí maso, křepelky, krkovici z jelena a svíčkovou z divočáka. Jak na zvěřinu na grilu, napoví úvodní video.

Pořad Rodinka letní speciál sledujte každý všední den od 8:00 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak ji naladit? Poradí praktický návod.

Reklama

Související témata:

Doporučované