Hlavní obsah

Znáte už všechny finalistky České Miss 2018? Tady jsou a prozradí, proč by měly vyhrát!

Toto je první pětice finalistek České Miss 2018.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Finalistky České Miss jsme vám představili již v několika reportážích. Jejich krásu jste mohli obdivovat při focení v africkém stylu, byli jste u vlasových proměn a ukázali jsme vám i jejich odvahu na kurzu přežití. Tentokrát jsme však dívkám dali více prostoru...

Článek

U vítězek totiž není důležitá jen krása, ale i osobnost. Musí umět mluvit, pohybovat se před kamerou a skvěle reprezentovat. Po vítězství je totiž nečekají pouze přehlídky a focení. Kromě účasti na zahraničních soutěžích krásy, budou vítězky navštěvovat oficiální akce, ale hlavně celý rok budou tvářemi České Miss.

Proto jsme nyní dívky nechali mluvit. Aby ukázaly, co v nich je. A otázky byly jasné. Nejprve nás zajímalo, proč se vlastně dívky přihlásily do soutěže. Tady to ještě bylo snadné. Téměř všechny se shodly, že chtějí být víc vidět a slyšet, touží po nových zkušenostech a je to jejich sen.

Pak ale přišly záludnější otázky a to, proč by měly zvítězit právě ony a co je jejich životním snem. Odpovědi první pětky najdete v úvodním videu a druhá pětice odpovídá v tom následujícím.

Toto je druhá pětice finalistek České Miss 2018.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované