Hlavní obsah

4 Tenoři natáčeli videoklip na Karlštejně. Rozhodně to nebyla nuda a výsledek bude stát za to

4 Tenoři budou mít videoklip. Natáčeli ho na Karlštejně.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

4 Tenoři. To je pěvecké kvarteto, které se skládá z Pavla Vítka, Mariana Vojtka, Jana Kříže a Michala Bragagnola. Téhle čtyřce to spolu skvěle ladí. Nejen pěvecky, ale i lidsky. V nádherném prostředí hradu Karlštejn nedávno natáčeli svůj první videoklip k písni Už z hor zní zvon.

Článek

„4 Tenory dal dohromady Janis Sidovský. My jsme společně zpívali na koncertu, to číslo se velmi povedlo a mělo dobrý divácký ohlas. Tak vznikl nápad pokračovat. Máme z toho velmi dobrý pocit, funguje to,” vysvětluje okolnosti vzniku pěveckého uskupení jeden z členů Jan Kříž.

Celé natáčení klipu měl pod palcem Václav Noid Bárta. A nebyl v této roli nováčkem. Už má za sebou bezmála 25 videoklipů. Mimo jiné pro Báru Basikovou, Kamila Střihavku nebo Kamilu Nývltovou. Teď jsou to 4 Tenoři. Natáčení videoklipu bylo pro některé novinkou, jiní už s ním mají své zkušenosti. Jako 4 Tenoři ovšem točí premiérově.

„Musím si pohlídat všechna technická data, všechna nastavení, řešit ty herce. Samozřejmě oni jsou všichni profíci, takže vědí přesně, jak se mají chovat a tvářit,” vysvětluje Václav Noid Bárta. Píseň Už z hor zní zvon je částečně zimní, částečně vánoční, ale může fungovat celoročně. Každý ze 4 Tenorů snil o tom, že si ji jednou zazpívá.

Jak dobře se 4 Tenoři navzájem znají, prozradil rychlý kvíz. Na jejich odpovědi se podívejte v úvodní reportáži.

Videoklip k písni Už z hor zní zvon bude mít premiéru 6. prosince na YouTube a v Televizi Seznam v pořadu Ráno na gauči.

Úvodní reportáž je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21 hodin na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované