Hlavní obsah

Angličtí Clean Bandit rozparádili pražský Chodov

Angličtí Clean Bandit rozparádili pražský Chodov.Video: Ondřej kočí

 

Reklama

Clean Bandit se dali dohromady v roce 2008 a od té doby zažili raketový vzestup. Jejich největší hit Rockabye, kterou nazpívali se Seanem Paulem a zpěvačkou Anne Marie, má na YouTube přes dvě miliardy zhlédnutí.

Článek

Čeští diváci je poprvé mohli vidět před čtyřmi lety na Colours of Ostrava. A letos v září dorazili do Prahy, aby oslavili přejmenování největšího obchodního centra u nás.

Mimo Seana Paula tito Angličané spolupracovali také s Demi Lovato, Luis Fonsim nebo Zarou Larsson. Ovšem na spolupráci se zmiňovaným jamajským zpěvákem nezapomenou. Obdivovali ho už jako malé děti.

„Bylo to úžasné. Seana Paula jsme poslouchali už jako malí. Pro nás to byla legenda. Je to ohromující osobnost a nikdy bychom si nemysleli, že bychom s ním mohli spolupracovat,“ říká hudebnice Grace Chatto.

Největší zlom pro tyto hudebníky přišel v roce 2015. Tehdy totiž zažili ve své kariéře zlomový okamžik. Za píseň Rather Be totiž získali ceny Grammy, a to v kategorii nejlepší taneční nahrávka 57. ročníku těchto prestižních hudebních cen. A stejně ohromující byla i následná oslava a party, kde ocenění řádně zapili. Během onoho večera se ale také stalo něco zajímavého. O co šlo? To se dozvíte v úvodním videu.

Reportáž je součástí pořadu Slavní, který běží každý všední den v 19:50.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované