Hlavní obsah

Auto sjelo poblíž Kostelce nad Černými lesy ze silnice a narazilo do stromu, dva mrtví

Záběry z místa nehody u Kostelce nad Černými lesy.Video: Seznam, Seznam Zprávy

 

Reklama

V autě byly kromě řidičky také tři děti.

Článek

U Kostelce nad Černými lesy se dnes stala nehoda, při níž zemřeli dva lidé. V autě, které narazilo do stromu, cestovaly i děti. Podle informací ČTK ve voze jela žena se třemi dětmi, zatím není jasné, zda všechny děti byly její. Policie ani záchranná služba dosud nezveřejnily informace o stavu zraněných ani o věku zemřelých. Policejní mluvčí Eva Hašlová potvrdila, že zemřeli dva lidé.

„Vzhledem k citlivosti případu nebudeme zatím poskytovat další informace,“ řekla na místě nehody novinářům Hašlová.

Hasiči k nehodě dorazili jako první ze záchranných složek. „V době příjezdu na místo se v osobním vozidle, které bylo mimo silnici, nacházelo několik osob, které jsme následně vyprostili a předali do péče záchranářům,“ řekl jejich mluvčí Petr Svoboda. Vůz byl podle něj po nehodě značně poškozený, hasiči museli k vyproštění použít hydraulické nářadí.

Na místě zasahovaly dvě posádky záchranné služby, vůz s lékařem a vrtulník pražské letecké služby. Bližší informace o zraněných zatím mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová novinářům neposkytla.

Auto ze zatím neznámých příčin vyjelo ze silnice a narazilo do stromu. Příčinu a okolnosti nehody na místě vyšetřuje policie. Silnice číslo 2 je uzavřena. Policisté dopravu odklánějí přes Kostelec nad Černými lesy. Vyšetřování nehody potrvá do odpoledne, minimálně ještě několik hodin bude silnice uzavřena.

Reklama

Související témata:

Doporučované