Hlavní obsah

Až předám korunku, přijdu o druhou rodinu, ale jsem ráda, jak jsem titul Miss využila, říká Michaela Habáňová

Česká Miss Michaela Habáňová předá korunku své nástupkyni.Video: Dominika Nováková, Profimedia.cz, Seznam Zprávy

 

Reklama

Česká Miss Michaela Habáňová už v sobotu předá korunku své nástupkyni, úřadování jí skončí v přímém přenosu finále soutěže krásy, které od osmi hodin večer nabídne Televize Seznam.

Článek

Po výhře v soutěži krásy se Michaele změnil život. Ze studentského života vklouzla na různé akce, focení a přehlídky. „Má to svoje pro a proti, až korunku předám, budu mít víc času na rodinu a svoje koníčky. Ale také skončí to, čemu jsem se rok věnovala, byla to moje náplň života,” vysvětluje Michaela Habáňová.

Podle ní se každá vítězka soutěže krásy snaží udělat něco, čím si ji republika zapamatuje, ale také se snaží využít titul pro dobrou věc. To se povedlo i Michaele. „Mým cílem bylo udělat dobrou věc. Naplánovala jsem charitativní akci pro Nikolku Mikešovou, která trpí spinální svalovou atrofií. Vymyslela jsem pro ni benefiční večer, kde vystoupili různí zpěváci, konala se tam módní přehlídka a vybrala se velká suma peněz. Jsem spokojená s tím, že jsem titul využila.”

Když Česká Miss rok kraluje, stará se o ni tým lidí. Stanou se takovou její druhou rodinou. „Všechno s týmem domlouváte a najednou jste s nimi 24 hodin denně, protože první dva měsíce jenom řešíte, co máte dělat. Najednou je mi až líto, že to skončí a ta rodina odejde.”

Jaké vyčítali Michaele nedostatky, když se stala Českou Miss 2017 a potkala ji tradiční „missí nemoc“? To prozradila v úvodním videu.

Přímý přenos z večera České Miss vysílá exkluzivně Televize Seznam už tuto sobotu 2. června 2018 od 20:00.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Korunka

Doporučované