Hlavní obsah

Po osudových místech herečky Zuzany Kronerové

Ukázka z pořadu Moje místa se Zuzanou Kronerovou. Premiéru můžete sledovat v pátek 7. září od 20.00 hodin na celoplošné Televizi Seznam.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Divadlo, kde se jako malá nakazila „hereckým bacilem“, i optika, kam chodí pro extravagantní brýle. Nahlédněte se Zuzanou Kronerovou oceněnou Českým lvem do zákulisí jejího hereckého života.

Článek

Že nás někdo pozve do divadelní šatny, není při natáčení pořadu Moje místa výjimečné. Že v té šatně sedávali rodiče, herecké legendy, to už výjimečné je. Jenomže ani to „sedávali“ není úplně přesné. „Tu jsme bývali,“ říká slovenská herečka Zuzana Kronerová. Tedy doslova „bydleli”.

Když Jozef a Terézia Kronerovi přišli z Martina do angažmá v bratislavském Divadle Pavla Orzságha Hviezdoslava, dům s „jejich“ bytem se ještě nezačal stavět, a tak s malou dcerou žili v šatně tři krát tři metry.

Bratislavu uvidíte i jako město, kde se dá vydechnout od pracovního shonu a kde je možné pořídit pověstné Zuzaniny extravagantní brýle.

S herečkou, která získala Českého lva za roli v úspěšném filmu Bába z ledu, se podíváme také k Vltavě, kde zapřisáhlá bývalá teplomilka točila s režisérem Bohdanem Slámou své „otužovací scény“.

Celý pořad Moje místa se Zuzanou Kronerovou uvidíte v premiéře v pátek 7. září od 20.00 hodin na celoplošné Televizi Seznam. A malou ochutnávku ve videu nahoře.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Sledujte Seznam Zprávy i na.

Reklama

Související témata:

Doporučované