Hlavní obsah

Cukrářka poodkryla tajemství rodinného receptu na takzvané dortletky

Cukrářka Jaroslava Michalcová ukázala ve studiu i konečnou fázi přípravy dortletek. (Video: Seznam Zprávy)

 

Reklama

23. 9. 2018 13:10

Tajný rodinný recept přivedl paní Jaroslavu Michalcovou ke změně povolání a otevření vlastní cukrárny. V ní vlastnoručně vyrábí takzvané dortletky. Bílkové pusinky slepené speciálním kávovým krémem, obalené v mletých piškotech a kávě jsou k dostání pouze v Roudnici nad Labem.

Článek

Paní Jaroslava Michalcová se v období, kdy mnozí stříhají metr do důchodu, rozhodla začít s podnikáním, vyučila se cukrářkou a otevřela vlastní cukrárnu v Roudnici nad Labem, kde podle tajného rodinného receptu připravuje oblíbené zákusky dortletky.

„Prostě jsem chtěla změnu, chtěla jsem si to vyzkoušet. Věřila jsem tomu, že to bude dobré, že to bude mít úspěch,” říká o rozjezdu vlastního podniku cukrářka. Základem úspěchu se stala právě dortletka. Konečnou fázi přípravy tohoto zákusku ukázala paní Jaroslava přímo ve studiu Seznamu. Společně s rozhovorem se na její umění můžete podívat ve videu nad článkem.

Sdílejte článek

Reklama

Související témata:

Doporučované