Hlavní obsah

Den dětí: Co má společného Feri a Schwarzenberg a koho budou volit zahrádkáři?

Budoucnost dětí má v kampani úplně každý, jen málokomu to ale můžeme věřit.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Václav Dolejší

 

Reklama

Ve Šťastném pondělí tentokrát slavíme Den dětí, poradíme vám, jak vychovat ministra, zjistili jsme, co má společného Feri a Schwarzenberg, víme, koho budou volit zahrádkáři, a také to, s kým si v Drnovicích potykal Václav Klaus.

Článek

V dnešní epizodě uvidíte tradiční rozbor Jindřicha Šídla s nejdůležitějšími událostmi minulého týdne: rošády ministrů, videoklipy Dominika Feriho nebo přehled dětí v předvolebních kampaních.

Václav Dolejší je opět na křižovatkách a tentokrát se rovnou ptá, koho budou volit zahrádkáři, když jim Andrej Babiš nadělil tak dlouho slibovaný zahrádkářský zákon? A taky se dozvíte, jak se letos daří mšicím.

Konstantin Sulimenko a jeho studio Jablunkov si podobně jako Václav Moravec pozvalo Miloslava Roznera, ale bohužel rovněž nepřišel. Řekneme vám, co byla jeho výmluva tentokrát.

A v seriálu Devadesátky se tentokrát Jindřich Šídlo vydal do Drnovic. Podívat se na největší stadion s nejmenším poměrem počtu obyvatel v obci. A řekne vám, s kým si v roce 1996 na hřišti potykal Václav Klaus.

Tak šťastný Den dětí!

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde. A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované