Hlavní obsah

Policie evakuovala kvůli podezřelému zavazadlu hlavní nádraží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Michal Turek, Seznam Zprávy

Pražské hlavní nádraží.

Reklama

Hala hlavního pražského vlakového nádraží byla v pondělí dopoledne kvůli nálezu podezřelého zavazadla evakuována. Ve 12 hodin se hala znovu otevřela, podezřelé zavazadlo se ukázalo být pouze velkým kufrem s oblečením.

Článek

Policisté v souvislosti s podezřelým zavazadlem ve spodní hale v pondělí dopoledne evakuovali budovu hlavního vlakového nádraží v Praze. Na místo vyjel policejní pyrotechnik, napsala Policie ČR na síti X.

Metro stanicí Hlavní nádraží pouze projíždělo, vlaky ale jezdily bez omezení. Cestující mohli na perony vstupovat pouze ze severní strany nádraží.

Autobusová linka na letiště Airport Express, která zastavuje před budovou hlavního nádraží na ulici Wilsonova, byla prodloužena do zastávky Muzeum ve stejné ulici, píše server iDnes.cz.

Ve 12:00 Policie ČR na síti X uvedla, že pyrotechnik zavazadlo prohlédl a vyloučil jakékoliv nebezpečí. Podezřelé zavazadlo se ukázalo být pouze velkým kufrem s oblečením. Policisté tak mohli celou budovu hlavního nádraží znovu otevřít.

Reklama

Související témata:

Doporučované