Hlavní obsah

Drahoš, Topolánek, Horáček a další. Co vám přejí do roku 2018 prezidentští kandidáti

Novoroční anketa s prezidentskými kandidáty.

 

Reklama

Seznam Zprávy oslovily uchazeče o Hrad, aby v anketě řekli, co přejí lidem a České republice do roku, v němž se konají volby hlavy státu.

Článek

Co vám a republice přejí lidé, kteří v lednu budou kandidovat na úřad prezidenta? Především zdraví, prosperitu, kterou by každý pocítil sám na sobě a své rodině, ale také, aby česká společnost přestala být tolik polarizovaná a rozdělená.

Ve videu nahoře si pusťte novoroční přání osmičky vyzyvatelů prezidenta Miloše Zemana.

Například Jiří Drahoš vyzval všechny Čechy, aby mysleli víc než na sebe na své nejbližší. Michal Horáček použil pokřik sportovních fanoušků Česko, do toho. „Přeji vám vyšší životní úroveň a stát, který vás nebude šikanovat,” vzkázal Mirek Topolánek.

Pevné zdraví a pevné rodinné zázemí přeje kupříkladu Marek Hilšer, zatímco Pavel Fischer tvrdí, že hlavně záleží na každém z nás, jaký rok 2018 bude. Přestaňme se sdružovat do bublin, nebuďme nenávistní, buďme laskaví, přeje si Petr Hannig. Dobré vztahy mezi lidmi, dobrou vládu, prosperitu by lidem věnoval Vratislav Kulhánek. Přeji nám, aby naše společnost nebyla rozdělená příkopy, uvedl Jiří Hynek.

Reklama

Související témata:

Doporučované