Hlavní obsah

Dva olympionici se potkali V centru. Judisty Krpálka se ptáte společně s krasobruslařem Vernerem

V Centru s Lukášem Krpálkem.Video: Redakce Seznam

 

Reklama

V našem pořadu V centru se potkali dva olympionici. Bývalý krasobruslař a mistr Evropy z roku 2008 Tomáš Verner si pozval olympijského vítěze v judu z Ria Lukáše Krpálka. Pořad V centru je také o vás a vašich dotazech. Ptejte se na sociálních sítích s #Vcentru.

Článek

Lukáš Krpálek, nejznámější český judista, je mistr světa a několikanásobný mistr Evropy. V roce 2016 se stal olympijským vítězem, když zcela suverénně ovládl soutěž na hrách v Riu. Patří mezi nejúspěšnější a nejoblíbenější české sportovce.

Tomáš Verner je bývalý český krasobruslař, který se v roce 2008 stal mistrem Evropy. Z evropského šampionátu má další dvě medaile. Třikrát startoval na olympijských hrách a získal deset titulů mistra republiky. Po skončení své profesionální kariéry vystupuje v ledních show a také moderuje. Od letošního léta je i jedním ze čtveřice moderátorů show V centru.

Jak vzpomíná Lukáš Krpálek na zlaté Rio? Změnila mu medaile život? Jak těžký je svět profesionálních sportovců? A co mu v životě dělá největší radost? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Pořad V centru sledujte každou středu od 20:00 na Televizi Seznam, našem webu a Facebooku.

Reklama

Doporučované