Hlavní obsah

Finále Sledovačky: Babiš se vyhnul Zaorálkovi, Zaorálek Babišovi

Studio 24 hodin před volbami: Kdo je favoritem a kdo bojuje o pouhý postup do Sněmovny?

 

Reklama

Seznam Zprávy sledovaly v unikátním přenosu favority voleb. Více než dva týdny jsme vám ve Sledovačce ukazovali, jak se v kampani chovají Andrej Babiš, Lubomír Zaorálek, Petr Fiala, Tomio Okamura, Ivan Bartoš, Pavel Bělobrádek nebo Miroslav Kalousek. Dnes je finále Sledovačky.

Článek

Do voleb zbývá poslední den. Lídři mají už jen několik desítek hodin na to, přesvědčit voliče, aby hlas vhodili právě jim.

Finále Sledovačky jsme vysílali živě ze studia Seznamu. Původně jste dva hlavní favority voleb, šéfa hnutí ANO Andreje Babiše a lídra ČSSD Lubomíra Zaorálka, měli sledovat z debaty Deníku, ale oba svou účast zrušili.

Utkat by se měli až ve večerní televizní debatě.

Unikátní projekt Sledovačka vám nabízel pohled do zákulisí volebních kampaní. Seznam Zprávy sledují favority voleb v online přenosu po celých 21 dní. V patách jsme kromě Babiše a Zaorálka byli Miroslavu Kalouskovi (TOP 09), Tomio Okamurovi (SPD), Ivanu Bartošovi (Piráti), Pavlu Bělobrádkovi (KDU-ČSL) a Petru Fialovi (ODS).

Ve studiu hodnotili celou kampaň i její hlavní témata šéfreportér Jindřich Šídlo a jeden z reportérů Sledovačky Václav Dolejší.

Reklama

Související témata:

Doporučované