Hlavní obsah

Flixbus spouští zimní sezónu, bude nově zastavovat v krkonošských střediscích

FlixBus zavádí nová přímá spojení z Prahy do Krkonoš.Video: Jan Marek, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Od pátku začnou mezi Prahou a Krkonošemi jezdit další čtyři nové linky. Zprostředkovávat je budou zelené autobusy dopravce FlixBus.

Článek

Autobusový dopravce FlixBus nabídne od 23. listopadu nové zastávky v Krkonoších. Na trase mezi Prahou a polskou Vratislaví přidává čtyři víkendové spoje týdně.

Zelené autobusy budou stavět ve Smržovce, Tanvaldu, Kořenově a Harrachově. Krkonoše tak získají další přímé spojení s Prahou a nově i nízkonákladovým letištěm ve Vratislavi.

FlixBus nedávno autobusová spojení mezi Prahou a Polskem už jednou navyšoval, na začátku listopadu přidal přes padesát nových spojů týdně do Vratislavi, Varšavy nebo Gdaňsku.

„O autobusové jízdenky mezi Prahou a polskými městy jako Vratislav nebo Varšava je velký zájem. Novinkou jsou teď i zastávky v Krkonoších, odkud se lidé dostanou do Prahy přímým spojením vhodným na víkendový výlet. Na jaře máme v plánu frekvenci tohoto spojení dále navyšovat,“ uvedla mluvčí společnosti FlixBus Martina Čmielová.

Konkurenční RegioJet provozuje spojení Praha–Liberec. Přímé spojení s Krkonošemi, nejčastěji navštěvovanými tuzemskými horami, nenabízí.

Reklama

Doporučované