Hlavní obsah

Kuře na pivě nebo s bylinkovou marinádou

Česko vstává s Radkem Hrdinou. (Video: Kamila Bejlková)

 

Reklama

17. 7. 2018 22:38

V prvním díle se Radek Hrdina a kuchaři z restaurace Zas a znova zaměřili na hovězí maso na grilu. Ve druhém poradili, jak na vepřovou krkovici, a tentokrát se zaměří na kuře.

Článek

Na trhu existuje řada druhů kuřecího masa, které si lze vybrat. Liší se mezi sebou nejen vzhledem. Důležitá je také kvalita života kuřat, která se následně promítá i do kvality masa a chuti. Šéfkuchař restaurace Zas a znova Petr Hajný a její majitel Karel Šimůnek radí, aby se lidé zaměřili na původ masa a chov zvířat. Zcela vyhnout bychom se podle nich měli mraženému masu, které oproti čerstvému ztrácí svou původní kvalitu.

Pořad Rodinka letní speciál sledujte každý všední den od 8:00 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak ji naladit? Poradí praktický návod.

Sdílejte článek

Reklama

Související témata:

Doporučované