Hlavní obsah

Helena Vondráčková hostem Seznamu: Medaili od Zemana jsem pověsila vedle zasloužilé umělkyně

Zeman je inteligentní, ale ve všem s ním nesouhlasím, říká Helena Vondráčková v první části nového pořadu Osmička.Video: Helena Šulcová

 

Reklama

Helena Vondráčková byla prvním hostem nového pořadu Osmička Heleny Šulcové. Mluvily nejen o státních vyznamenáních, ale také o tom, proč se zpěvačka rozhodla podpořit Andreje Babiše v předvolební kampani, proč zpívá s Alexandrovci, a také o tom, jak ji trápí cena másla.

Článek

„Lidé Andreji Babišovi závidí, ta naše závist nabírá obrovských rozměrů,“ odpověděla Helena Vondráčková na dotaz, proč před volbami podporovala právě šéfa hnutí ANO. „Andrej Babiš by si zasloužil sestavit vládu.“

Kdyby se měla rozhodovat v prezidentských volbách dnes, dala by nejspíš hlas Miloši Zemanovi, od kterého 28. října dostala státní vyznamenání. „Je to pro mě člověk, který je inteligentní, moudrý, ale neříkám, že s ním souhlasím úplně ve všem.“ Vondráčková v první části Osmičky také vysvětluje, proč po převzetí medaile od Miloše Zemana šla spát až v pět hodin ráno.

Helena Vondráčková o zdraví Karla Gotta, penězích a nočních můrách:

Kritiku kvůli Alexandrovcům nechápu, to je úplně zcestné, říká Helena Vondráčková.

V Osmičce Heleny Šulcové populární zpěvačka také odpovídala na otázky diváků Seznamu a vzkazy ze sociálních sítí.

Dozvíte se, jestli musí řešit peníze nebo jak důležitý je pro ni vzhled, a také to, co říká na dvojí kvalitu potravin, co nejradši nakupuje v Německu a jestli ji trápí rostoucí cena másla.

Reklama

Doporučované