Hlavní obsah

Hvězda Instagramu A.N.D.U.L.A: Už chci dělat něco seriózního!

Rozhovor s Anetou Mikšíčkovou.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Lidé ji vnímají jako divokou A.N.D.U.L.U., Aneta Mikšíčková je však spíše klidná a křehká. Ale nebylo tomu tak vždycky...

Článek

Když si Aneta před třemi roky zakládala Instagram, chtěla ho využívat soukromě a vůbec ji nenapadlo, že by na sociální síti v budoucnu mohla vydělávat: „Moc mě to nebavilo, takže jsem se rozhodla, že to zruším. Ale ještě předtím, než jsem účet zrušila, jsem začala vkládat zábavná videa. A tehdy se to chytlo a začalo to růst.“

Přesto, že si myslela, že sociální sítě ničí mezilidské vztahy, reakce followerů ji začaly bavit. Dnes se na své začátky dívá s úsměvem: „Opravdu, když se kouknete na moje příspěvky ze začátku - já je nemažu - tak vypadají, jako bych byla na mentální úrovni desetiletého dítěte. Ale byla to zábava,“ popisuje Aneta zpětně.

Dnes už se cítí být někde jinde a občas ji mrzí, že lidé nevidí její vývoj a stále chtějí pouze „Andulu“. Jak však přiznává, tři roky, co na síti působí, jsou dlouhá doba a ona není bezedná studnice humoru. I díky manželství se uklidnila a bude se porozhlížet, co by ji v budoucnu bavilo. Zatím je však spokojená s vyděláváním díky Instagramu.

V čem její práce přesně spočívá a jak si určuje svou cenu na trhu? To i další zajímavosti ze života Anety naleznete ve videu.

Reklama

Související témata:
Aneta a.n.d.u.l.a. Chovanová

Doporučované