Hlavní obsah

Iva Kubelková má za sebou muzikálovou premiéru. A byl to Trhák!

Iva Kubelková poprvé hraje v muzikálu. Je jím Trhák.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Slavný filmový muzikál Trhák přichází i v divadelní podobě! Premiéru si odbyl koncem října v pražském divadle Broadway. Ve filmovém zpracování si v roce 1980 zahrála celá řada populárních československých herců i zpěváků, a jinak tomu není ani v roce 2018. V hlavních rolích se představí mimo jiné Martin Dejdar, Miroslav Etzler, Josef Vojtek a Iva Kubelková, která nás vzala na generální zkoušku muzikálu.

Článek

„Já hraju paní učitelku Elišku Veverkovou. Ve filmu ji hrála paní Zagorová, to je taková krásná role. Já jsem Elišku pojala jako takovou éterickou jemnou bytost,” popisuje svoji roli Iva Kubelková, pro kterou je divadelní Trhák první muzikálovou příležitostí. „Mám radost, že na to lidé reagují pozitivně. Mám úžasné ohlasy a lidem se to celé představení líbí.”

Iva Kubelková ovšem nezpívá jenom v muzikálu. Její hlas si budeme moct vychutnat i na její debutové desce. Připravuje ji ve spolupráci s Michalem Pavlíčkem. Vyjít by měla na jaře. Ale zpátky k divadelnímu Trháku. Nebude chybět legendární výbuch ani závěrečná svatba. Uvidíme ale i něco navíc. „Já si myslím, že pan režisér a vůbec všichni se tady vyřádili. Někteří lidé na veřejných generálních zkouškách brečeli smíchy. To jsem už dlouho neviděla,” říká Iva Kubelková.

Podrobnosti najdete v úvodní reportáži, která je součástí pořadu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

Reklama

Doporučované