Hlavní obsah

Japonec ukrýval od srpna ve svém bytě části těl devíti lidí

Sedmadvacetiletý Japonec měl v bytě chladicí boxy. V nich ukrýval části lidských těl.

 

Reklama

Japonská policie uvěznila sedmadvacetiletého muže, v jehož bytě ve městě Zama jihozápadně od Tokia nalezla části devíti lidských těl. Podle sousedů se z bytu už od srpna šířil podivný zápach.

Článek

Policie v bytě Takahira Širaišiho pátrala po zmizelé třiadvacetileté dívce. Ta muže údajně kontaktovala přes sociální síť sama. Hledala někoho, kdo by jí pomohl s plánovanou sebevraždou. Policii zalarmoval bratr pohřešované poté, co objevil, že jeho sestra muže kontaktovala přes Twitter.

Japonští vyšetřovatelé v bytě objevili části těl osmi žen a jednoho muže. Těla, která se nacházela v chladicích boxech přímo v bytě, byla v různých fázích rozkladu. Dvě hlavy však objevili vyšetřovatelé i ve společných prostorách domu, a to v chladicích boxech na chodbě.

„Zabil jsem je a těla upravil, abych zakryl důkazy,“ citovala podezřelého Takahira Širaišiho japonská televizní stanice NHK.

Soused Širaišiho uvedl, že se z bytu od srpna, kdy se mladík nastěhoval, šířil podivný zápach, napsal zpravodajský server BBC. „Tohle je klidná čtvrť. Nemohu uvěřit, že ta těla nalezli zrovna tady,“ citovaly dalšího souseda japonské noviny.

Reklama

Související témata:

Doporučované