Hlavní obsah

Jeptišky v casinu, štěnice na studentských kolejích a Jaroslav Tvrdík opět tweetuje

Den očima Karolíny Bulisové.Video: Karolína Bulisová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Nejzajímavější zprávy 11. prosince sestavila sportovní redaktorka Karolína Bulisová.

Článek

Studentské koleje v České republice zamořily štěnice. Za jejich vyhubení platí správa kolejí statisíce korun každý rok. Může za to Erasmus, štěnice nám sem vozí zahraniční studenti, shoduje se vedení kolejí. Tak jen pozor, aby štěnice nebyly z Ruska.

Šéf fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík opět rozvířil vody českého Twitteru. Oznámil dvě posily. Do Slavie přichází Petr Ševčík a Lukáš Masopust. Tvrdík ale jména zveřejnil ještě před tím, než skončila podzimní část fotbalové ligy. A rozezlil tím příznivce Jablonce a Liberce. Šéf Slavie to s Twitterem zkrátka umí. V roce 2016 předčasně vyzradil sestavu proti Brnu, letos zase ukázal fotbalisty Slavie nahé ve vířivce.

Nejsvalnatější klokan na světě, dvanáctiletý Roger, zemřel. Roger se proslavil svým svalnatým vzezřením. Na sociálních sítích jeho život sledovalo přes 1,3 milionu lidí. V roce 2015 obletělo svět video, ve kterém Roger drtil plechový kbelík, jako by byl z papíru. Úmrtí populárního zvířete oznámila na sociálních sítích australská rezervace Alice Springs, kde klokan žil.

Kompletní výběr zajímavých událostí najdete ve videu v úvodu článku.

Reklama

Doporučované