Hlavní obsah

Jsem dyslektik, dcera je chytrá po přítelkyni, po mně je krásná, říká Přemysl Pálek

Přemysl Pálek hraje v muzikálech Krysař nebo Freddie.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Sympaťák Přemysl Pálek je známý například ze seriálu První krok. V současné době je jeho doménou divadlo, největší rolí je aktuálně Krysař v divadle Kalich, ale hraje také v Divadle Radka Brzobohatého. Má ale i spoustu jiných rolí, včetně té otcovské.

Článek

Tu plní díky své sedmileté dceři Sofii. Ta loni začala chodit do školy, je v první třídě. „Baví ji matika, a vlastně jí to jde všechno na rozdíl ode mě. Já jsem dyslektik a píšu i čtu blbě do teď. Takže když jsou první čtené zkoušky v divadle, jsem vystresovaný jak malý kluk, že budu koktat,” směje se Přemysl.

Aktuálně je k vidění v divadle Kalich v představení Krysař, dále například v muzikálu Freddie v Divadle Radka Brzobohatého, hraje také v Srdcovém králi nebo v Pomádě. Kromě muzikálů má ovšem i činohru - Veletoč, Dvanáct rozhněvaných mužů a Tančírna. „Hlavní je teď ale Krysař v Kalichu, režisérka Miriam Landa vsadila jenom na mě, takže tu roli hraju jenom já a je to obrovská zodpovědnost.”

V muzikálu Freddie v Divadle Radka Brzobohatého hraje Přemysl záporáka. Takové role má rád. „Mě to strašně baví, je to barevnější role a můžu si s ní pohrát. Užívám si to, sviňáci se hrají hodně dobře.”

Jak se Přemysl Pálek dostal od tance ke zpěvu, prozradil v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované