Hlavní obsah

Jsem na vrcholu sil a mám vizi do budoucnosti, láká nerozhodnuté voliče Fischer

Podívejte se, co dělal kandidát na prezidenta Pavel Fischer pár dnů před volbami.

 

Reklama

Reportér Seznam Zpráv strávil celý den s prezidentským kandidátem Pavlem Fischerem. Nejprve doma u exvelvyslance, potom na debatě v angličtině.

Článek

Kandidát na prezidenta Pavel Fischer podle průzkumů nepatří mezi hlavní favority prezidentských voleb. Podle volebních modelů má ale bývalý český velvyslanec ve Francii a poradce Václava Havla hodně potenciálních voličů, kteří zvažují jeho volbu. To mu tedy dává naději, že pokud by oslovil velké množství nerozhodnutých voličů, mohl by uspět v prvním kole.

Pavel Fischer trávil pondělní ráno u sebe doma na okraji Prahy. O nerozhodnutých voličích ví, v rozhovoru řekl, že je chce oslovit tím, že je podle svých slov na vrcholu sil a že má dlouhodobou perspektivu.

S kampaní je Pavel Fischer spokojený a říká, že všichni udělali, co mohli. Odmítá, že kampaň měla začít dřív, načasování je podle Fischera v pořádku. Prezidentskou kandidaturu oznámil v říjnu.

Pavel Fischer se během dne zúčastnil přednášky na americké střední škole. O zahraniční politice mluvil s Michalem Horáčkem nebo Markem Hilšerem. Odpoledne Pavel Fischer dával rozhovory médiím a věnoval se prezidentské kampani. Tento týden Pavla Fischera čekají především velké předvolební debaty v médiích.

Reklama

Doporučované